Aspecte Generale

Pagina de internet www.papajacques.ro este un Site destinat prezentarii si comercializarii produselor noastre. 

Pagina de internet www.papajacques.ro  este proprietatea Brightside Coffee House S.R.L., in continuare denumita Vanzator. Accesarea acestui Site sau a oricarei par?i a acestuia presupune acordul dumneavoastra tacit cu Termenii ?i Conditiile care urmeaza. 

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Pagina, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Acordul de utilizare si Comanda produc efecte juridice între Client ?i Vanzator.

Ne rezervam dreptul de a opera orice modificari ale continutului, inclusiv ale produselor sau preturilor de vanzare fara a anunta în prealabil a Clientii sau Vizitatorii despre acestea.

Vanzatorul nu este raspunzator de continutul altor pagini de internet apar?inând unor ter?e persoane, atunci cand prezentarea unor linkuri de internet apartinand altora in cadrul Site-ului se face în scop informativ sau publicitar.

Ne rezervam dreptul de a actualiza prezentii Termeni si Conditii fara a notifica in prealabil persoanele care utilizeaza acest Site. Modificarile intra in vigoare la momentul publicarii lor pe Site. Clientii si Vizitatorii au obligatia de a verifica periodic clauzele Termenilor si Conditiilor noastre.