Politica de retur a Prajitoriei Papa Jacques se ghideaza dupa Ordonanta retur OUG 34/2014.

Aveti dreptul de a returna produsele comandate, în termen de 30 zile de la data cumpararii. Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul trebuie sa fie neutilizat, în ambalajul original.

Conditiile de Returnare a Produselor

  • Returnarea se poate face in termen de 30 zile calendaristice de la data cumpararii.
  • Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client.
  • Coletele nu se pot returna prin Posta Romana.
  • Cheltuielile de returnare sunt suportate integral de client.
  • Produsele returnate trebuie sa fie insotite de o copie a facturii. 
  • Produsele vor fi returnate în ambalajul original, avand intacte toate accesoriile, etichetele si documentele insotitoare. 
  • Returnarea unui produs fara ambalajul acestuia sau fara accesorii ale ambalajului (spre exemplu elemente de siguranta, elemente de protectie din carton sau polistiren, manual de utilizare etc.) conduce la diminuarea valorii produselor si, implicit a valorii de retur. 
  • Nu putem accepta pentru retur produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc. fara ca acestea sa fie aduse la conformitate.

Adresa de Retur

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie expediate pe adresa B-dul Timisoara 104B, Bucuresti, 061334 Romania. Dupa ce vom primi returul, va vom contacta pentru finalizarea procesului.

Returnarea Produselor Alimentare

Conform legii, produsele alimentare desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere. Din motive de igiena, ele nu pot fi returnate. 

Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii: Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

Plata Produselor Returnate

Daca returul este justificat, suma va fi rambursata in contul dumneavoastra bancar, in maxim 10 zile calendaristice de la data sosirii returului la noi. 

Valoarea stabilita a produselor pe care doriti sa le returnati poate fi folosita pentru o comanda in magazinul Papa Jacques.

Inlocuirea Produselor Expediate

In cazul in care produsele livrate de noi nu sunt cele comandate, contactati-ne imediat pentru inlocuirea produselor primite cu cele corecte, iar costurile asociate vor fi suportate de Prajitoria Papa Jacques. 

Daca ati primit produse deteriorate sau defecte din vina noastra sau a transportatorului nostru, respectivele produse se pot returna si vor fi inlocuite cu altele noi. Detaliile acestui proces trebuie discutate cu magazinul, costurile de retur sunt suportate de Prajitoria Papa Jacques.

Pentru produse care nu functioneaza in primele 24 ore de la receptionarea coletului, contactati-ne in vederea inlocuirii produsului. Costurile de retur vor fi suportate de Prajitoria Papa Jacques.