Brasil Frutado

80 lei160 lei

Ciocolata cu lapte, caramel si flori de salcam.

O alegere excelenta pentru cappuccino si flat white sau ca baza pentru blenduri de cafea

SKU: BR-FR Categorie:
Citește mai mult

Dulce de Pitalito

80 lei160 lei

Fructe de padure, caramele cu lapte si baclava.

Dulce de Pitalito este sortimentul preferat de majoritatea prietenilor cafelei Papa Jacques. Prajim aceasta cafea de 2-3 ori pe saptamana, asa ca atunci cand vrei o cafea proaspat prajita, alegerea devine foarte simpla.

SKU: CO-PI Categorie:
Citește mai mult

Colombia Tumbaga

63 lei210 lei

Stafide, dulce de leche si mar copt.

Cafea de specialitate fara cofeina.

SKU: CO-TU Categorie:
Citește mai mult

Kenya Gatina

72 lei240 lei

Cafea de specialitate din Kenya, regiunea Nyeri. Dulce si delicata, are un corp suculent, cu note de coacaze, piersica si zmeura.

SKU: KE-GA Categorie:
Citește mai mult
80 lei160 lei

Ciocolata cu lapte, caramel si flori de salcam.O alegere excelenta pentru cappuccino si flat white sau ca baza pentru blenduri de cafea

72 lei240 lei

Cafea de specialitate din Kenya, regiunea Nyeri. Dulce si delicata, are un corp suculent, cu note de coacaze, piersica si zmeura.

80 lei160 lei

Fructe de padure, caramele cu lapte si baclava.Dulce de Pitalito este sortimentul preferat de majoritatea prietenilor cafelei Papa Jacques. Prajim aceasta cafea de 2-3 ori pe saptamana, asa ca atunci cand vrei o cafea proaspat prajita, alegerea devine foarte simpla.

63 lei210 lei

Stafide, dulce de leche si mar copt.Cafea de specialitate fara cofeina.

160 lei

Cafeaua amara nu e pe placul tau? Pentru tine, Alan Adler a inventat Aeropress-ul.

225 lei

Cum sa prepari cea mai buna cafea la filtru?

150 lei

Visezi sa-ti transformi pasiunea pentru cafea într-un cafenea de succes? Multiplul campion barista Colin Harmon iti povesteste cum sa faci ca sa gasesti succesul în cafeneaua ta.