Aeropress

120 lei

Aeropress este cafetiera ideala pentru cei care calatoresc mult, pentru amatori de excursii si drumetii cat si pentru cei care vor sa-si prepare o cafea la birou sau acasa.

Cod Produs: AEROP Categorie: Etichete: ,

Descriere

Aeropress nu produce espresso propriu-zis insa cafeaua preparata prin aceasta metoda este destul de concentrata chiar si pentru un bautor impatimit de cafea de aceea, dupa preparare, se recomanda dilutia cu apa fierbinte in functie de gustul fiecaruia. Cafeaua de Aeropress este suficient de concentrata pentru a putea fi utilizata in retete gastronomice (inghetata, crema, serbet etc.).

Seamana putin cu un instrument dintr-un laborator de fizica-chimie dar face rapid (< 30 secunde) o cafea fara zat sau sedimente, este foarte usor de curatat si ocupa foarte putin loc in bagajul cuiva care calatoreste mult. O particularitate a acestei metode de preparare a cafelei este aceea ca ofera cafelei un gust catifelat.

Cutia contine un pachet cu 350 de micro-filtre din hartie, practic necesarul de care o persoana are nevoie pentru a-si prepara cafea timp de 1 an.