Fetco Zurich

2.750 lei4.450 lei

Evenimente, scoli de vara, conferinte sau simpozioane cu pauza de cafea de 15 minute? Participantii se vor lipsi de cafea daca ii vei obliga sa stea la coada pe toata durata pauzei.

Cafenele unde prepararea unui singur V60 conduce la intarzieri in preluarea sau prepararea tuturor celorlalte comenzi ulterioare? Clientii tai vor fi nemultumiti de durata lunga de asteptare.

Birouri cu automate de cafea vechi, murdare si zgomotoase, care se strica odata pe saptamana?

Filtrul de cafea Fetco Zurich este solutia ideala pentru a oferi oaspetilor, clientilor sau angajatilor o ceasca de cafea proaspata, preparata conform standardelor Specialty Coffee Association.

Designul simplu, “plug and play” permite oricui sa prepare cafea, in mod rapid si eficient. Aspectul elegant, dimensiunile reduse si performantele de incredere fac aceste filtre de cafea sa fie foarte eficiente din punct de vedere al costurilor.

Capacitatea rezervorului de apa: 5,2 litri. Volum carafa (inox/sticla): 1,9 litri. Durata medie a unui ciclu de preparare este de 5 minute. Poate prepara pana 19 litri de cafea pe ora.

Carafele de inox sau sticla, precum si filtrele de hartie nu sunt incluse. Perioada de garantie este de 12 luni de la data cumpararii. Functionarea se bazeaza pe principiul vaselor comunicante.

Golește